Miksi valita Workery+?

Workery+ sopii sekä suurille että pienille yrityksille!

Osaatko varmuudella sanoa, kuinka monta työntekijää teillä on lähityössä tänään, huomenna, vuonna 2025? Tai kuinka moni heistä tekisi mieluiten töitä etänä? Työpisteellään? Asiakkaalla? Kahvilassa? Jossain muualla? Paljon kysymyksiä, mutta nyt niihin on hyvä vastaus: Workery+​!

Yrityksiä on myös monenlaisia: suuria, pieniä, kasvavia tai kutistuvia. Toisissa toimistoissa oma työpiste on must, toisissa yrityksissä tehdään useimmiten töitä asiakkaan tiloissa tai muualla. Tai sitten tarve on jotain siltä väliltä. Workery+ tarjoaa optimoidun toimistotilapaketin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Workery+ on premium-tason coworking-palveluja tarjoava toimistoratkaisu. Workery+ sopii niin pienelle kuin isollekin yritykselle, sillä sopimuksemme ovat joustavia, eivätkä sisällä piilokuluja. Workery+ henkilökunta on paikan päällä varmistamassa, että työpäiväsi sujuu mutkitta!

Monta hyvää syytä valita Workery+

Omat sekä yhteiskäyttötilat saman katon alla

Workery+ ratkaisu mukautuu sinun ja työntekijöidesi muuttuvien tarpeiden mukaan, oli kyse henkilöstömäärästä tai työtavoista. Tarjoamme teille pysyvyyttä ja yksityisyyttä omalla toimistolla, sekä samalla joustavuutta ja yhteisöllisyyttä yhteiskäyttötilojen kautta. 

Jäsenyydet

Workery+ toimipisteet ovat loistavien yhteyksien varrella

Kaikki neljä Workery+ toimipistettä sijaitsevat loistavien kulkuyhteyksien varrella, kuljitpa sitten julkisilla tai omalla autolla. 

Lisäksi Workery+ toimipisteissä on huippunopeat ja tietoturvalliset langattomat verkkoyhteydet, jotka sisältyvät tottakai jäsenhintaan.

Sijaintimme

Kaikkiin Workery+ jäsenyyksiin kuuluu huippunopea & tietoturvallinen nettiyhteys, rajattomasti Johan&Nyströmin premium-kahvia ja -teetä, 24/7 kulkuoikeus sekä yhteistilojen käyttö. Tämän lisäksi jäsenyyksiin kuuluu viikoittainen aamiainen ja kuukausittaiset afterwork-tapahtumat, sekä henkilökuntamme aina arkisin paikan päällä auttamassa!

Yksityisiin toimistoihimme ei vaadita takuita ja irtisanoutumisaika on kaksi kuukautta.

Private office jäsenyys

Co-working ympäristössä verkostoidut muiden jäseniemme kanssa

Jos yrityksenne on pieni ja haette tukea & kasvumahdollisuuksia muista yrityksistä, kannattaa valita monikäyttäjäympäristö. Järjestämme jäsentapahtumia ja samalla verkostoituminen sekä yhteistyömahdollisuudet voivat luontevasti löytyä saman katon alta – kätevää, eikös!​