Usein kysytyt kysymykset Workery+

Mikä ihme Workery+ oikein on, ja mitä hyötyä se tarjoaa yrityksille? Kokosimme yhteen usein kysytyt kysymykset.
.

Mitä Workery+ tuo toimitiloja tarvitseville yrityksille?

Workery+ sijoittuu perinteisen toimistovuokrauksen ja co-working tilojen välimaastoon tarjoten sekä eri kokoisia yksityisiä toimistoja että yhteiskäyttötiloja. Yritys saa joustavalla sopimuksella vuokrattua omat yksityiset tilat, avotyöskentelypisteitä, tai sopivan yhdistelmän näistä kahdesta. Workery+ jäsenellä on myös halutessaan käytössään oman toimipisteen lisäksi Workery+ toimipisteitä ympäri pääkaupunkiseutua, joka mahdollistaa työn tekemisen siellä, missä se parhaiten työpäivään sopii.

 • Workery+ on modernin työn ja yhteisöllisten työtilojen verkosto, joka koostuu hyvien julkisten kulkuyhteyksien läheisyydessä sijaitsevista toimipisteistä (4) eri puolilla pääkaupunkiseutua. ​
 • Tilat ovat aina toimivia, viihtyisiä, inspiroivia ja niihin kuuluvat monipuoliset palvelut. ​
 • Yksityisten toimistohuoneiden lisäksi Workery+ toimipisteistämme löydät aina tuoretta, laadukasta kahvia ja teetä, hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita sekä avotyöskentelypisteitä, joissa työtä voi tehdä yksin tai tiimeissä; tiloissa on myös puhelinkoppeja, vetäytymistiloja sekä palautumista ja rentoa yhdessäoloa tukevia tiloja.
 • Yhteisölliset tilat tukevat verkostoitumista. Viikoittaiset aamupalat ja muut yhteisötapahtumat ovat suunnattu kaikille Workery+ jäsenille ja sisältyvät jäsenyyden hintaan.
 • Toimipisteestä riippuen tarjolla on työpäivää tukevia lisäpalveluja, esimerkiksi ammattitason laitteilla varustettu studio webcasteja varten, podcast-studio, kuntosali, parkkipaikkoja, sekä catering-palveluja.

 

Minkälaisille yrityksille Workery+ sopii?

Workery+ sopii niin pienille ja keskisuurille yrityksille toimistoksi tai kohtaamispaikaksi, kuin myös isommille yrityksille tuomaan joustavuutta nykyiseen tilaratkaisuun – tai vaikkapa uudeksi pääkonttoriksi! Yrityksen koosta riippumatta uskomme että Workery+ sopii monenlaiseen tarpeeseen, jossa työn tekemisen helppous, sopimuksen joustavuus ja monipuoliset palvelut auttavat yritystä keskittymään oman työn tuottavuuteen ja työhyvinvointiin.

Workery+ tukee hyvin myös yrityksen hybridityötä. Kun työtä tehdään etänä, mutta toimiston tulee olla turvallinen ja inspiroiva paikka kohtaamisille ja yhteistyölle, Workery+ on oiva ratkaisu, jossa yritys ei maksa tyhjistä neliöistä. Neljän toimipaikkamme verkosto mahdollistaa myös henkilöstölle ergonomiset ja keskittymistä tukevat työpisteet ympäri kaupunkia omaan arkeen & työpäivään sopivasti.

Tutustu asiakkaisiimme


Mitä saan Workery+ jäsenenä?

Workery+ jäsenyyteen sisältyy aina:

 • Turvallinen ja nopea WiFi, tulostus, kopiointi & skannaus, siivous- ja turvallisuuspalvelut.
 • Monipuoliset tilat tukemaan erilaisia työtehtäviä, -20% alennus koko verkostomme kokoustiloista,
  yhteisötapahtumat, sekä Workery+ tiimin päivittäinen apu kaikissa tiloihin liittyvissä asioissa.
 • Jäsenyyksiä voi joustavasti täydentää lisäpalveluilla, kuten Roaming-oikeudella, postiosoitteella ja -laatikolla, tai nimetyllä työpisteellä.

  Access-jäsenenä sinulla on käyttöoikeus työtiloihin ja erilaisiin työpisteisiin ympäri vuorokauden. Valitse itsellesi sopivin toimipisteistämme tai lisää Roaming-oikeus käyttääksesi tiloja ympäri pääkaupunkiseudun. Lue lisää Access-jäsenyydestä

  Team-jäsenyys sopii erikokoisille yrityksille tai tiimeille. Määrittelette itse, kuinka monelle samanaikaiselle jäsenelle mahdollistatte työskentelyn tiloissa. Jäsenyys mukautuu tiimin koon muutoksiin joustavasti. Lue lisää Team-jäsenyydestä

  Private office-jäsenyys sisältää kaikki edellä mainitut palvelut ja tilojen käyttöoikeuden, jonka lisäksi yrityksellänne on käytössä tiimillenne sopivan kokoinen yksityinen toimisto. Lue lisää Private office-jäsenyydestä

 

Missä Workery+ toimipisteet sijaitsevat?

Workery+ verkostoon kuuluu neljä toimipistettä ympäri pääkaupunkiseutua. Löydät tarkat sijaintitietomme täältä.

Jäsenyyteen lisättävällä roaming-oikeudella käytät kaikkia Workery+ toimipaikkoja rajattomasti.

 

Miten tiedän, mikä Workery+ jäsenyys sopii yritykselleni?

Sinun ei tarvitse tietää, mikä jäsenyys palvelee yritystäsi parhaiten. Me autamme mielellämme löytämään yrityksellenne sopivan ratkaisun, jossa maksatte vain käyttämistänne palveluista. Ymmärrämme, että tilatarpeet muuttuvat jatkuvasti ja tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa – siksi joustavat sopimuksemme mahdollistavat jäsenyyden muokkaamisen milloin tahansa. Ole meihin yhteydessä.

 

Mitä piilokustannuksia on Workery+ jäsenyydessä?

Ei mitään. Olemme avoimia hinnoittelumme kanssa, emme piilota mitään kustannuksia ja maksat vain käyttämästäsi tilasta. Me kerromme hinnoittelustamme avoimesti. Meillä jopa erikoiskahvit sisältyvät jäsenyyshintaan. Voit tutustua jäsenyyshintoihimme täältä ja kääntyä kysymyksissäsi myös Workery+ myynnin puoleen 

 

Miten Triplan Workery Pasilassa eroaa Workery+ konseptista?

Workery on kolmen toimistorakennuksen keskittymä Pasilan Triplassa. Workery+ taas on neljän toimipisteen muodostama toimitilakonsepti, jonka keskiössä ovat jäsenyyksiin ja tiloihin sisältyvät monipuoliset palvelut.